Groepsdiner

Voor grote gezelschappen v.a. 10 personen bieden wij onderstaande speciale groepsdiners.

Menu Baldarh

3 gangen diner – 21,00 p.p.

Tomatensoep en Groentesoep
In terrines op tafel geplaatst, geserveerd
met stokbrood en kruidenboter
***
Varkenshaas & Schnitzel
Geserveerd met champignonroomsaus en groene pepersaus.
Met garnituur van frites, gebakken aardappeltjes,
een warme groente, salade en mayonaise
***
Vanille en Chocola
Combinatie van roomijs vanille, chocolademousse
en slagroom

Uitbreidingen

• Toevoeging 3de hoofdgerecht 2,75
• Toevoeging 2de warme groente bij het hoofdgerecht 0,75
• Toevoeging aardappelkroketjes bij het hoofdgerecht 0,75
• Toevoeging warme kersen bij het nagerecht 1,00

Variatie voor grotere gezelschappen

Diner de Pelen
tomatensoep, erthelpan, coupe vanille op aanvraag

Diner De Groenlingh

3 gangen diner – 26,75

Keuzemenu op basis van onze ‘a la carte’-kaart, te bestellen v.a. 10 personen.

keuze uit 5 voorgerechten:

Zalmcocktail
Geserveerd met romige cocktailsaus
Doospels plenkske
Ham met meloen, druiven, rucola en balsamico
Pasteitje Inkeman
Pasteitje met romige kipchampignonragout
Tomatensoep of Pongelesop
Lichtgebonden tomatensoep of heldere runderbouillon met groenten en balletjes

keuze uit 5 hoofdgerechten:

Erthelpan
Varkenshaasmedaillons met champignonsroomsaus
Schnitzel
Met naar keuze champignonroomsaus of pepersaus
Frango piri piri
Gekruide kipfilet van de grill met saus van tomaat, paprika, ui en knoflook
Vlikkenturf
Stoofpotje van het Limousin rund uit de Groote Peel, spek ui, stroop en kruiden, op smaak gebracht met ‘Doospels Dubbel’
Vis aan ‘t elfde
Gebakken zalm met bearnaisesaus

keuze uit 5 nagerechten:

Dame blanche
Roomijs vanille, warme chocoladesaus en slagroom
Coupe sans glace
Gesneden fruit, naar wens met of zonder slagroom
Hemelse modder
Chocolademousse met slagroom
Chocolade Fondant
Warm chocoladetaartje, geserveerd met een bolletje roomijs en slagroom
Nederweerter koffie
Koffie met Nederweerter Koffielikeur en ongezoete room

Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter; hoofdgerechten
krijgen frites, gebakken aardappeltjes, twee warme groenten, salade en mayonaise op tafel.

Diner Anders de Rykerth

3 Gangen diner – 25,00 p.p.

Stel uw eigen diner samen, vanaf 10 personen.

Twee soepen naar keuze
Beiden op tafel geserveerd in een terrine, met stokbrood, knapperbolletjes en kruidenboter

Drie hoofdgerechten naar keuze
Allen geserveerd op tafel in speciale pannetjes; met frites, gebakken aardappeltjes, aardappelkroketjes, twee warme groenten, salade en mayonaise

Dessert
Roomijs vanille, warme kersen, chocolademousse, vanillecrème en slagroom

Soep keuzes:

Lichtgebonden tomatensoep
Pongelesop Heldere runderbouillon met groenten en balletjes
Romige champignonsoep 
Courgette soep met reepjes gerookte zalm
Spinaziesoep met spekjes
Limburgse mosterdsoep met sla
Romige aspergesoep 24 april t/m 24 juni
Krachtige wildsoep 15 oktober t/m 31 december

Hoofdgerechtkeuzes:

Erthelpan
Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus*
Schnitzeltjes
Geserveerd met groene pepersaus*
Peelham
geserveerd met appel en Limburgse mosterdsaus*
Sukade à l’Orange
Rundersukade in eigen jus, op smaak gebracht met sinaasappel en kruiden
Vlikkenturf
Stoofschotel van het Crole natuurrund uit de Groote Peel,
spek, ui, stroop en kruiden, op smaak gebracht met ‘Doospels Dubbel’
Frango Piri Piri
Gekruide kipfilet van de grill met saus van tomaat, paprika, ui en knoflook*
Gebakken Kip
Geserveerd met saus van Brie
Boeuf Stroganoff
Biefstukreepjes in Stroganoffsaus
Hazenpeper
Klassiek stoofgerecht van haas, 15 oktober t/m 31 december
Gepocheerde Zalmfilet
Gepocheerde zalm met saus van garnalen
Vis aan ‘t Elfde
Gebakken zalmfilet met bearnaisesaus*
Toscaans Vispotje
Gepocheerde kabeljauw met rode pestosaus

*sauzen worden apart geserveerd

Diner De Grote Treckh

Diner – 29,00 p.p.

Per gang worden alle genoemde gerechten op tafel geplaatst.
Genieten van een tafel vol met onze ‘a la carte’ klassiekers zonder te moeten kiezen.
Al mogelijk v.a. 4 personen.

Voorgerechten:

Zalmcocktail
Geserveerd met romige cocktailsaus
Carpaccio
Dun gesneden biefstuk van het Crole natuurrund uit de Groote Peel,
truffelmayonaise, rucola en geschaafde Parmezaanse kaas
Doospels Plenkske
boerenham geserveerd met meloen en druifjes
Pongelesop
runderbouillon met groenten en balletjes
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Hoofdgerechten:

Erthelpan
Varkenshaasmedaillons met champignonsroomsaus
Frango Piri Piri
Gekruide kipfilet van de grill met saus van tomaat, paprika, ui en knoflook
Vlikkenturf
Stoofschotel van het Crole natuurrund uit de Groote Peel, spek, ui, stroop en kruiden,
op smaak gebracht met ‘Doospels Dubbel’
Vis aan ’t Elfdje
Gebakken zalm met Bearnaisesaus

geserveerd met frites, aardappelkroketjes, een warme groente, gemengde salade en mayonaise

Nagerechten:

Roomijs Vanille
Hemelse Modder
Warme Kersen
Vanillecrème & Slagroom

Hibernus Hapas

Meergangenmenu – 29,95 p.p.

Happy Ei
amuse

***

Peelhamwrap
Gebakken wrap met Peelham, salade en Heks’nkaas

Carpaccio
Glaasje gevuld met duns gesneden biefstuk van het Limousin rund,
salade, truffelmayoanise en Parmezaanse kaas

Zalmbonbon
Gerookte zalm met vulling van gepocheerde zalm en cocktailsaus

***

Bospaddestoelencappuccino
met bitterbal van oesterzwam

***

Wild
Tagliatelle (lintpasta) met wildragout

***

Dronken Monnik
Biefstukreepjes van het Limousin rund en scampi, gebakken met
knoflook-kruidenboter en afgeblust met Doospels Dubbel.

Victoriabaars
Victoriabaarsfilet met een krokant kruidenkorstje en een frisse citroen-koriandersaus.
geserveerd met krokante aardappelkrullen, salade en mayonaise

***

Crèpe Suzette
Flensjes in een saus van sinaasappel en Grand Marnier.
Feserveerd met roomijs vanille en slagroom

Mangiare Magnificum

Diner – 29,50 p.p.

Avondvullend diner met een Italiaanse twist, om te delen

antipasti:

Il Tagliere di Crostini
Geroosterd stokbrood, divers belegd met:
gerookte zalm, gehakte augurk en kappertjes, rauwe ham.
mayonaise en gekookt ei
dun gesneden biefstuk, rucola en Parmezaanse kaas (Carpaccio)
gevulde kerstomaatjes, knapperige salami en olijven

Primo Piatta:

Pappardelle al Ragù
Dikke lintpasta met vleessaus


Secondo Piatti:

Scaloppine alla Milanese
Kleine schnitzeltjes
Pollo al Funghi
Gegrilde kip met een champignonroomsaus
Merluzo al Pesto Rosso
Gepocheerde kabeljauw in rode pestosaus
contorni: frites, aardappelkroketjes,
een warme groente, salade en mayonaise

Dolci:

Mousse al Cioccolato
Chocolademousse met slagroom
Affogato
Roomijs vanille, kopje espresso en Amaretto likeurtje

Diner Paché

5 gangen diner – 29,95 p.p.

Een menu met ’kleinere’ gerechten zodat u meerdere gangen kunt nuttigen en zo
avondvullend kunt dineren. Naar wens uit te breiden met een kaasplankje (voorafgaand
aan het toetje) en/of een bijpassend bier bij iedere gang.

amuse

Carpaccio
Dun gesneden biefstuk van het Crole natuurrund uit de Groote Peel,
truffelmayonaise, rucola en geschaafde Parmezaanse kaas
***
Cappuccino
van spinazie met schuim van Peelham.
***
Croquette
van Goudse kaas en Gruyère, geserveerd met honing
***
Crole
Duo van biefstuk en sukade in eigen jus, geserveerd
met aardappelkroketjes, salade en mayonaise
***
Chocoladefondant
Chocolade cakeje met een vloeibare vulling van
pure chocolade, geserveerd slagroom

uitbreidingen:

• Kaasplankje 4,50
Stolwijker belegen, Taleggio, Délice de Bourgogne, Morbier.
• Bierarrangement 16,95
Iedere gang een bijpassend bier incl. aperitief

De Leyerth van Ley

Dinerbuffet – 24,00 p.p.

Een naar eigen keuze samengesteld dinerbuffet mogelijk vanaf 20 personen

2 soepen naar keuze:

Lichtgebonden tomatensoep
Pongelesop Heldere runderbouillon met groenten en balletjes
Romige champignonssoep
Limburgse mosterdsoep met spekjes en sla
Romige aspergesoep 24 april t/m 24 juni
Krachtige wildsoep 15 oktober t/m 31 december
Geserveerd met stokbrood, soepstengels,
knapperbolletjes en kruidenboter

4 hoofdgerechten naar keuze:

Erthelpan Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus*
Sukade à l’orange Rundersukade in eigen jus, op smaak gebracht met sinaasappel en kruiden
Frango piri piri Gekruide Gildehoenkipfilet van de grill met saus van tomaat, paprika, ui en knoflook*
Gebakken kip Geserveerd met Stroganoffsaus*
Schnitzeltjes Geserveerd met groene Pepersaus*
Spare ribs Kruidig gemarineerde ribbetjes
Vlikkenturf Stoofschotel van het Limousinrund uit de Groote Peel,
spek, ui, stroop en kruiden, op smaak gebracht met ‘Doospels Dubbel’
Peelham met appel en limburgse mosterdsaus*
Hazenpeper Klassiek stoofgerecht van haas, 15 oktober t/m 31 december
Gepocheerde zalmfilet met romige saus van garnalen
Vis aan ‘t Elfde Gebakken zalmfilet met Bearnaisesaus*
Toscaans vispotje Gepocheerde kabeljauw met rode pestosaus

*sauzen worden apart geserveerd

Met frites, gebakken aardappeltjes, aardappelkroketjes,
twee warme groenten en salade

nagerechten:

Grand dessert
Roomijs vanille, warme kersen, chocolademousse,
divers mini gebak en slagroom

De Leyerth van Ruyssel

Dinerbuffet – 27,50 p.p.

Een uitgebreid dinerbuffet met voor ieder wat wils, v.a. 20 personen.

voorgerechten en soepen:

Aardappelsalade
Zalmcocktailtjes met romige cocktailsaus
Kip Finiboldhus
Kipcocktailtje met ananas, champignons en Vadou van kerriemayonaise
Boerenham met meloen
geserveerd met druifjes en rucola
Lichtgebonden tomatensoep
Pongelesop
Heldere runderbouillon met groenten en balletjes
Geserveerd met stokbrood, soepstengels,
knapperbolletjes en kruidenboter

hoofdgerechten:

Erthelpan
Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus*
Gebakken kip
Geserveerd met Stroganoffsaus*
Vlikkenturf
Stoofschotel van het Limousinrund uit de Groote Peel,
spek, ui, stroop en kruiden, op smaak gebracht met ‘Doospels Dubbel’
Toscaans vispotje
Gepocheerde kabeljauw met rode pestosaus
*sauzen worden apart geserveerd

Met frites, gebakken aardappeltjes, aardappelkroketjes
twee warme groenten en mayonaise

nagerechten:

grand dessert
Roomijs vanille, warme kersen, chocolademousse,
divers mini gebak en slagroom

Op al door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca. Deze worden op verzoek kosteloos toegezonden.
De UHV zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruikt maakt.

Lunchkaart

Geniet van onze heerlijke lunchgerechten uit de streek.

Pannenkoeken

Pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken. Ook voor af te halen!

Dinerkaart

Vlees-, vis- en (h)eerlijke streekproducten met aandacht voor ‘t seizoen.

Bierkaart

Bekijk onze uitgebreide bierkaart. Proef ook onze eigen gebrouwen speciaal bieren!

Drankenkaart

Keuze uit wijn, sterke drank, Radler, frisdrank, sappen, zuivel, koffie en thee.

Groepsdiner

Voor grote gezelschappen v.a. 10 personen bieden wij speciale groepsdiners.

Onze service

  • Speelruimte binnen

  • Afhaalpannenkoeken

  • Kinderfeestje

  • Betaling met Pin
  • Gratis Wifi

  • Betaling met Dinercheque en VVV bon

  • Gratis parkeren

  • Kinderen tot 12 jaar gratis verrassing

  • Mindervalide toilet

Enkele keren per jaren serveren wij in de bijzondere omgeving van onze Piraterij een groot dinerbuffet voor jong en oud. U kunt dan onbeperkt komen genieten van de vele voor-, hoofd-, en nagerechten zoals u ze ook op onze menukaart aantreft. Kinderen kunnen volop spelen in het Piratenhol. Informeer naar de data!