Dinerkaart

Vlees-, vis- en (h)eerlijke streekproducten met aandacht voor ’t seizoen

Graag laten wij u kennismaken met onze uitgebreide menukaart, het creatief tafelen en de ruime keuze in bijzondere bieren. Voor grote gezelschappen v.a. 10 personen bieden wij speciale groepsdiners.

Een Duitse en Engelse menukaart is aanwezig als ook een aangepaste kaart voor gasten met gluten-intolerantie.

Kijk ook eens onder activiteiten voor diverse fietstochten, kinderarrangementen en meer.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Zalmcocktail

    • Normaal 8,50
    • Klein 6,00

    Gepocheerde zalm met romige cocktailsaus.
    Biersuggestie: Jopen Adriaan

  • Garnalencocktail

    • Normaal 8,50
    • Klein 6,00

    Roze garnalen met romige cocktailsaus.
    Biersuggestie: Orval

  • Vispalet

    • 11,50

    Combinatie van gerookte zalm, gerookte paling en garnalen, geserveerd met cocktailsaus en citroenmayonaise.
    Biersuggestie: Urthel Saisonière

  • Doospels plenkske

    • 9,00

    Ospelse rauwe boerenham met meloen, druiven, rucola en balsamico.
    Biersuggestie: Koning Honing

  • Carpaccio

    • 10,75

    Dun gesneden biefstuk van het Crole natuurrund uit de Groote Peel, truffelmayonaise, rucola en geschaafde Parmezaanse kaas.
    Biersuggestie: Peel Ale

  • Kip Finiboldhus

    • 8,75

    Cocktailsalade van gerookte kip, champignons en ananas, op smaak gebracht met een Vadouvan kerriemayonaise.
    Biersuggestie: Chateau Neubourg

  • Paddestoelenpetazzie

    • 8,25

    Gebakken champignons in saus van room, kruiden, ui en knoflook.
    Biersuggestie: Jopen Koyt

  • D’n Inkeman

    • 7,50

    Pasteitje gevuld met romige ragout van kip en champignons.
    Biersuggestie: Palm

  • Boolespaai

    • 11,75

    Proeverij van diverse voorgerechten.

  • Portie stokbrood

    • 4,00

    Geserveerd met kruidenboter en Heks’nkaas.

Soepen

Soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

Soepen

  • Tomatensoep

    • klein 4,50
    • normaal 5,75
    • groot 6,50

    Onze beroemde, lichtgebonden tomatensoep, op basis van kip.

  • Pongelesop

    • klein 4,50
    • normaal 5,75
    • groot 6,50

    Heldere runderbouillon met groenten en balletjes.

  • Wisselende Weeksoep

    • 6,00

    Iedere week een andere bijzondere soep.

  • Kastrol Soep

    • 17,50

    Een soep naar keuze voor vier personen, geserveerd in een pan. Naar wens ook voor meerdere personen te bestellen à € 5,00 p.p.

Vlees

Alle vleesgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen, naar wens 1 of 2 groenten, salade en mayonaise. Op verzoek is een vegetarische gerechtenkeuze ook mogelijk.

Vlees

  • Schnitzel (250 gram)

    • 15,75
  • Varkenshaas (225 gram)

    • 16,50
  • Biefstuk van de Haas (200 gram)

    • 23,50

    • gebakken champignons 2,00
    • gebakken uien 2,00
    • zigeunersaus 2,50
    • bearnaisesaus 2,75
    • groene pepersaus 2,75
    • stroganoffsaus 2,95
    • champignonroomsaus 3,25

  • Erthelpan

    • 17,50

    Gebakken varkenshaasmedaillons (200 gram) in een pannetje met gebakken champignons en roomsaus. 
    Biersuggestie: Zundert Trappist

     

  • Peelse Lever

    • 15,75

    Malse plakken lever met gebakken spek en ui, geserveerd met een appelmoes.
    Biersuggestie: Vredesgijt

  • Vlikkenturf

    • 18,50

    Stoofschotel van het Crole natuurrund uit de Groote Peel, spek, ui, stroop en kruiden, op smaak gebracht met Doospels Dubbel.
    Biersuggestie: Doospels Dubbel

     

  • Frango Piri Piri

    • 17,25

    Gegrilleerde spies met pikant gekruide kip (200 gram) , geserveerd met een saus van tomaten, rode peper, paprika, ui en knoflook.
    Biersuggestie: Budels Kolos

     

  • Brochette uit den Oost

    • 17,95

    Spies met gemarineerde varkenshaas van de grill (200 gram) , pindasaus, geroosterde uitjes, atjar en kroepoek.
    Biersuggestie: ‘t Iezere Menke

  • Spareribs

    • 19,00

    Varkensribbetjes (600 gram) gemarineerd in barbecuesaus.
    Biersuggestie: Piraat

     

  • Grillschotel

    • 22,50

    Combinatie van varkenshaas, kogelbiefstuk, kip, spek en spareribs (400 gram) , geserveerd met knoflook- en cocktailsaus.
    Biersuggestie: Pauwel Kwak

  • Turfsteker

    • 21,25

    Gegrilleerde biefstuk (250 gram) van het Crole natuurrund uit de Groote Peel, geserveerd met kruidenboter
    Biersuggestie: Westmalle Dubbel

Vis

Alle visgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen, naar wens 1 of 2 groenten, salade en mayonaise. Op verzoek is een vegetarische gerechtenkeuze ook mogelijk.

Vis

  • Vispannetje

    • 19,75

    Ovengerecht van zalm, champignons en prei in een saus van garnalen, tomaat en kruiden; gegratineerd met Gruyère kaas.
    Biersuggestie: Texels Skuumkoppe

  • De Mosplak

    • 19,00

    Victoriabaarsfilet uit de oven met een krokant kruidenkorstje, geserveerd met een frisse citroen-koriandersaus
    Biersuggestie: Val-Dieu Triple

Extra bij te bestellen

Extra bij te bestellen bij dinerkaart

  • Portie Aardappelkroketjes (10 stuks)

    • 3,50
  • Portie Gefrituurde Uienringen (10 stuks)

    • 3,00
  • Ketchup

    • 0,50
  • Knoflook-, cocktail- of barbecuesaus, appelmoes

    • 1,00

Vegetarisch

Vegetarisch

  • De Knik

    • 14,75

    Pasta gevuld met spinazie en ricotta in tomatensaus, overbakken met Gruyère kaas. Geserveerd met een salade, Parmezaanse kaas, stokbrood en kruidenboter.
    Biersuggestie: Gouverneur Blond

Kleinere Eters

Voor jong en oud

Kleinere Eters

  • Halve Schnitzel

    • 10,75

    Gepaneerde schnitzel (125 gram), geserveerd met frites, gebakken aardappelen, groente, salade en mayonaise.

  • De Groenlingh

    • 14,50

    Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus (150 gram), frites, gebakken aardappelen, groente, salade en mayonaise.

  • Kogelbiefstuk

    • 16,25

    Kogelbiefstuk (125 gram) van het Crole natuurrund uit de Groote Peel, frites, gebakken aardappelen, groente, salade en mayonaise.

  • Ribkes

    • 14,50

    Varkensribbetjes (400 gram) gemarineerd in barbecuesaus, frites, gebakken aardappeltjes, groente, salade en mayonaise.

  • Vis aan ‘t Elfde

    • 16,00

    Gebakken zalmfilet (150 gram) met bearnaisesaus, frites, gebakken aardappelen, groente, salade en mayonaise.

  • Peelbeest Pannenkoek

    • 9,50

    Kinderpannenkoek met een ingrediënt naar keuze: ananas, appel, banaan, kaas, rozijnen, mini-smarties of spek inclusief een pluche knuffeldier naar keuze!

  • Karel-Kraai-Keuze

    • 7,25

    Frites met keuze uit ’n biologische frikandel, kipnuggets of bitterballen van het Crole natuurrund, geserveerd met appelmoes en mayonaise.

  • Zwarte-Raven-Roversbord

    • gratis

    Geen grote honger? Met dit bord kun je eten bij je ouders ‘roven’.

Gebbel menu

Gebbel Menu

  • 3-gangen verrassingsmenu

    • 27,50
  • uitbreiding soep als 4e gang

    • 5,00
  • Bijpassend bier

    • 11,00
    • 14,75

    Naar wens bij iedere gang geserveerd met een door ons geselecteerd bijpassend bier

Weekmenu

Deze acties zijn geldig van september t/m juni m.u.v. erkende feestdagen.

Weekacties

  • Pannenkoekendag

    • 8,50

    Iedere maandag zijn alle pannenkoeken verkrijgbaar voor max. 8,50 euro. Ook af te halen om lekker thuis van te genieten (zondagavond uitgezonderd).

  • Pot Jan Dory

    • 17,95

    Op woensdag serveren wij een 3 gangen menu met keuze uit een soep of voorgerecht, keuze uit 2 hoofdgerechten en ’n dessert of speciale koffie na.

  • Spareribs

    • 16,00

    Iedere donderdag serveren wij onbeperkt spare ribs, geserveerd met frites en salade.

Nakomelingen

Nakomelingen

  • Kabouterijs

    • 3,50

    Omgekeerd ijshoorntje, roomijs, slagroom en mini smarties. Er zijn ook kleinere voorverpakte handijsjes te bestellen.

  • Coupe Vanille

    • 4,00

    Klein ijsje met slagroom.
    Biersuggestie: Visioen

  • Dame Blanche

    • klein 5,00
    • normaal 6,25

    Roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.
    Biersuggestie: Kriek Boon

  • Coupe De Winne

    • klein 5,50
    • normaal 6,75

    Roomijs met warme kersen en slagroom.
    Biersuggestie: Urthel Samaranth

  • Parade de Peel

    • 7,25

    Nagerecht bestaande uit ijsparfait gemaakt van Nederweerter Koffielikeur, warme kersen, Hemelse Modder en slagroom.
    Biersuggestie: St. Bernardus Abt 12

  • Coupe Sans Glace

    • 5,25

    Divers gesneden vers fruit, naar keuze met of zonder slagroom geserveerd. Indien gewenst ook met een bolletje roomijs extra te bestellen. (+ € 1,25)
    Biersuggestie: Liefmans Fruitesse

  • Crème Brûlée

    • 6,50

    Dessert van eidooiers, room, vanille en gekarameliseerde suiker, geserveerd met een bolletje roomijs en slagroom.
    Biersuggestie: De Prael Milkstout

  • Annie’s Appeltaart

    • 5,75

    Warme appeltaart met hazelnoten, bolletje roomijs en slagroom.
    Biersuggestie: Rochefort 8

  • Hemelse Modder

    • klein 3,95
    • normaal 5,50

    Chocolademousse geserveerd met slagroom.
    Biersuggestie: Grimbergen Dubbel

  • Chocolade Fondant

    • 5,75

    Warm chocoladetaartje met een vloeibare vulling van pure chocolade, geserveerd met een bolletje roomijs en slagroom.
    Biersuggestie: Stoute Gijt

  • Kaasplankje

    • 9,25

    Combinatie van Nederlandse Stolwijker Belegen, Italiaanse Taleggio, Délice de Bourgogne en Morbier uit Frankrijk. Geserveerd met stokbrood.
    Biersugggestie: Tripel Karmeliet

  • Koffie De Herberg

    • 5,00

    Koffie, een Astens Turfleutje met slagroom en zoete friandises.

  • Nederweerter Koffie

    • 5,50

    Met Nederweerter Koffielikeur en lichtgeslagen ongezoete room.

  • Irish Coffee

    • 6,00

    Met Tullamore Dew, rietsuiker en lichtgeslagen ongezoete room.

Lunchkaart

Geniet van onze heerlijke lunchgerechten uit de streek.

Pannenkoeken

Pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken. Ook voor af te halen!

Dinerkaart

Vlees-, vis- en (h)eerlijke streekproducten met aandacht voor ‘t seizoen.

Bierkaart

Bekijk onze uitgebreide bierkaart. Proef ook onze eigen gebrouwen speciaal bieren!

Drankenkaart

Keuze uit wijn, sterke drank, Radler, frisdrank, sappen, zuivel, koffie en thee.

Groepsdiner

Voor grote gezelschappen v.a. 10 personen bieden wij speciale groepsdiners.

Onze service

  • Speelruimte binnen

  • Afhaalpannenkoeken

  • Kinderfeestje

  • Betaling met Pin
  • Gratis Wifi

  • Betaling met Dinercheque en VVV bon

  • Gratis parkeren

  • Kinderen tot 12 jaar gratis verrassing

  • Mindervalide toilet

Enkele keren per jaren serveren wij in de bijzondere omgeving van onze Piraterij een groot dinerbuffet voor jong en oud. U kunt dan onbeperkt komen genieten van de vele voor-, hoofd-, en nagerechten zoals u ze ook op onze menukaart aantreft. Kinderen kunnen volop spelen in het Piratenhol. Informeer naar de data!