Themafeest

Leuke themafeesten als Piraten van de Peel, Heerlijk Hollands, Feest van 1001 Nacht, Bob’s Sfeerfeest en Sheherazade!

Piraten van de Peel

Themafeest – € 47,50 p.p.

Zonder het te weten bent u geronseld als de nieuwe bemanning van kapitein Rock. In de ochtend vaart ‘t Gammele Galjoen weer uit en vanavond is de laatste kans om te feesten….

U wordt ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail waarna de kapitein uw gasten welkom zal heten. Eerst zal er worden gegeten en op het oude schip staat een uitgebreid koud en warm buffet gereed:

aardappelsalade • bananenbakjes met tropische kipkerriesalade
gepocheerde zalm met cocktailsaus • tomatensalade met feta en ui
ham met meloen • gemarineerde olijven • tortillachips met salsa

boekaniersham
Met gebakken uien

albóndigas
Licht pittige gehaktballetjes in tomatensaus

tortilla de tortuga
Wraps met kruidige kipvulling

katibo’s ribbetjes
Spare-ribs

frites • stokbrood en kruidenboter

Aansluitend zullen de zeerovers middels diverse Piratenspelen gaan strijden om te kijken wie de nieuwe stuurman, bootsman of dekzwabber aan boord wordt. Aansluitend is er gezellige muziek van de zendpiraat en een lekker toetje. Om 01.00 is het echter gedaan, bij het ochtendgloren wordt er gevaren en de kapitein houdt niet van kapers met katers…

De gehele avond duurt van 20.00 tot 01.00 uur en is beschikbaar voor groepen van 30 tot en met 70 personen. De genoemde prijs omvat een welkomstcocktail, vrij drinken, buffet, toetje, DJ en spelen

Heerlijk Hollands

Themafeest – € 49,50 p.p.

Een oergezellig Hollands feest waar onderling gestreden wordt met een ouderwetse spelletjes en een interactieve quiz. Een heerlijk feest voor kleine en grote gezelschappen

Uw ceremoniemeester en quizmaster Sjonnie ontvangt u deze avond bij de deur met een welkomstdrankje en deelt de 3 teams in die het vanavond tegen elkaar op zullen nemen. Na de speluitleg en de eerste ronde is er een lekker koud en warm buffet met Hollandse klassiekers:

huzarensalade • gevulde eieren
maatjesharing met uitjes • zalmcocktailtjes
komkommersalade • rode bietensalade • bleekselderij-kaassalade

fricandeau champignonroomsaus • gehaktballetjes in tomatensaus
puntzak frites • bitterballen • stokjes saté met kroepoek en uitjes

stokbrood en kruidenboter

Hierna gaat de spelshow verder. Ook vragen over uw bedrijf, vereniging of vriendengroep kunnen aan bod komen. Misschien is Team Rood de slimste, maar krijgt Team Wit extra punten omdat ze de joker op het juiste moment hebben ingezet. Maar wat als Team Blauw het Rode Draad Spel wint? Eén ding is zeker, nadat iedereen een hoorntje met ijs heeft gekregen maakt de Karaoke het feest compleet!

Heerlijk Hollands is van 20.00 tot 01.00 uur en is beschikbaar voor groepen van 30 tot en met 70 personen. Tegen meerprijs ook beschikbaar vanaf 20 personen.
Het is mogelijk om het feest uit te breiden met extra entertainment, bijvoorbeeld een Vader Abraham Look-a-like, Dr. Jo’s Vuur & Spektakelshow en/of animaties

Feest van 1001 Nacht

Themafeest, v.a. € 52,00 p.p.

Alhier is uw ontvangst in Oosterse sfeer met bonte kleuren en tapijten. De schoenpoetser laat uw schoenen blinken en alles wordt in gereedheid gebracht voor de ontvangst van de grote Sultan en z’n harem !

De deuren van het paleis zullen om 20.00 uur voor u openen en u wordt allen welkom geheten met een heerlijk welkomstdrankje. De gehele avond zullen alle dranken uit het volledige assortiment inbegrepen zijn. Na de Sultanceremonie wordt u uitgenodigd om gebruik te maken van het uitgebreide buffet met heerlijke Oosterse èn Westerse gerechten:

aardappelsalade • gepocheerde zalm met cocktailsaus
bakjes met krabsalade • pastasalade met tonijn
Herderssalade
salade van tomaat, komkommer, feta en olijven
witte koolsalade, rode bietensalade vers fruitsalade, knoflooksaus

oosterse wraps
şiş köfte
gehakt op ‘n stokje in tomatensaus
shoarma
met knoflooksaus
kipstukjes in zoetzure saus
met champignons, paprika en ananas, geserveerd met witte rijst

stokbrood en kruidenboter

Aansluitend brengt deze Arabische nacht u Fakir Isam El Hanid met een spektakel vol vuur, spijkers en glas. Grootse shows wisselen zich deze avond af met aanstekelijke muziek van de Pascha en een buikdansshow mag natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht u van pythons van meer dan 5 mtr. lang?Wie wil kan in ‘t Oosterse kraampje een tijdelijk herinnering in de vorm van en tattoo laten plaatsen en later op de avond is er voor iedereen die wil nog een speciale koffie met bijzonder likeurtje en zoetigheid. Om 01.00 uur zullen de deuren zich weer sluiten en is het sprookje van 1001 nacht gedaan…

‘t Feest van 1001 Nacht is beschikbaar v.a. 50 personen en kost 65,- p.p.
Bij iedere persoon extra ontvangt men een korting van 0,5% tot een maximum van 20% bij 90 personen of meer. (= 52,00 p.p.)

Bob’s Sfeerfeest

Themafeest, v.a. € 47,50 p.p.

Een avond vol humor en goede muziek voor kleine en grote gezelschappen. Ras-entertainer Bob brengt u een avond top entertainment in diverse gedaantes ! Compleet met lekker eten en goed drinken biedt Bob’s Sfeerfeest u een gezellig feest met veel humor, speciaal voor uw gezelschap. De ontvangst door Piraat Blackeye is al bijzonder. Deze zeeschuimer heeft namelijk geen hoge dunk van landrotten, maar met zijn zeemansliederen weet hij u al snel in de juiste stemming te krijgen. Terwijl de bediening u van uw drankjes voorziet verzorgen de koks een uitgebreid koud en warm buffet met voor ieder wat wils.

huzarensalade • gevulde eieren
gepocheerde zalm, garnalen en cocktailsaus
rucolasalade met tomaat, mozzarella en olijven
komkommersalade • witte koolsalade
bleekselderij-kaassalade • vers fruitsalade

peelham met gebakken uien • gehaktballetjes met pindasaus
kipstukjes in zoetzure saus met champignons, paprika en ananas
schnitzeltjes champignonsroomsaus • frites
stokbrood en kruidenboter

Dan is er Sjaakie, brengert van het onvervalste Haagse sfeertje en zonder enig respect voor wie dan ook, leif op uw feessie. Van ‘Oh, oh Den Haag’ tot de beste Nederpop, Sjaakie doet het. Een rondje Faute Bingo tussendoor en lekkur zelluf meeschallen met de muziek. Het is allemaal geen probleem voor deze ‘foute’ jongen met een groot hart.

Bob’s Sfeerfeest is beschikbaar v.a. 30 personen en kost € 62,50 p.p.
Bij iedere persoon extra ontvangt men een korting van 0,5% tot een maximum van 20% bij 90 personen of meer (= € 50,00 p.p.)

Sheherazade

Prijs op aanvraag

Sheherazade is ons grootste themafeest waarbij in onze zalen u een aaneenschakeling wordt geboden van diverse sferen, eten & drinken, muziek en entertainment. Uw gasten, jong en oud, vinden zijn of haar eigen favoriet plek en beleven de diverse shows en animaties. Gedurende de hele avond zijn er vele kraampjes met heerlijke gerechten om van te genieten.

In het paleis van de Sultan beleeft u een Arabische nacht vol mystiek met onder andere fakir-, buikdans- en slangenshows, Er is een waterpijpenterras en een tattooshop voor een leuke maar tijdelijke herinnering. Humorvolle animaties aan uw tafel, zang van de Pascha en lekker dansen op de muziek van de discjockey.

Neem deze avond ook een kijkje in de Piraterij en ben getuige van de avonturen van kapitein BontenBlauw, Scaramouche en Ruige Rita. De scheepsmuzikant swingt er op los en uw gasten genieten van hoogwaardig entertainment. Op diverse momenten zullen uw gasten actief deel kunnen nemen aan de shows en animaties.

Het arrangement van Sheherazade wordt voor u op maat gemaakt. voor groepen van 200 tot meer dan 400 personen

Op al door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca. Deze worden op verzoek kosteloos toegezonden.
De UHV zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruikt maakt.

Brood & brunch

Ontbijt, lunch en brunch voor kleine en grote groepen. Van Limburgse vlaai tot en met compleet verzorgde buffetten.

Buffet & all-in

Complete verzorgde buffetten voor kleine en grote groepen. Keuze uit gerechten van onze kaart, pannenkoeken, BBQ, Tapas en desserts.

Themafeest

Leuke themafeesten als Piraten van de Peel, Heerlijk Hollands, Feest van 1001 Nacht, Bob’s Sfeerfeest en Sheherazade!

Zakelijk & meer

Sfeervolle zalen die zich uitstekend lenen voor zakelijke doeleinden zoals een vergadering, presentatie, cursus, workshop of seminar.

Onze service

  • Speelruimte binnen

  • Afhaalpannenkoeken

  • Kinderfeestje

  • Betaling met Pin
  • Gratis Wifi

  • Betaling met Dinercheque en VVV bon

  • Gratis parkeren

  • Kinderen tot 12 jaar gratis verrassing

  • Mindervalide toilet

Enkele keren per jaren serveren wij in de bijzondere omgeving van onze Piraterij een groot dinerbuffet voor jong en oud. U kunt dan onbeperkt komen genieten van de vele voor-, hoofd-, en nagerechten zoals u ze ook op onze menukaart aantreft. Kinderen kunnen volop spelen in het Piratenhol. Informeer naar de data!