Kinderfeestje

Een onvergetelijke dag voor ieder kind

In samenwerking met het buitencentrum De Pelen bieden wij u een speciale avonturentocht voor kinderen, heel geschikt voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Onderstaande arrangementen zijn geschikt voor groepen vanaf 7 kinderen.

Prijs kinderfeestje – vanaf 15,00 p.p.

Avonturentocht in De Peel

Inhoud:

Avonturentocht inclusief pakje drinken, koekje, uitnodiging, herinnering en cadeautje. Pannenkoek of frietjes met frikandel inclusief consumptie naar keuze.

Thema’s:

U heeft de keuze uit 5 verschillende thema’s die aansluiten bij de leeftijden van de kinderen in uw gezelschap. U start met de tocht in de Peel waarna u in De Dorpsherberg afsluit met het versieren van een lekkere pannenkoek of frietjes met frikandel. Reserveren is mogelijk via de balie van Buitencentrum De Pelen.

Peelpicknick met Karel Kraai

4 t/m 5 jaar – 1,5 uur

In de natuur is het elke dag feest! Er is namelijk altijd wel iemand jarig. Het mooie is, dat in deze natuur ook van alles te vinden is om een leuk feestje te bouwen. Vandaag is Karel Kraai jarig en hij viert dat bij buitencentrum De Pelen van Staatsbosbeheer. Hij wil graag een echte Peelpicknick. Help jij mee om deze te verzamelen?

Beschikbaar van maart t/m oktober

De Handige Hulpboswachter

6 t/m 9 jaar – 1,5 uur

Ben jij een echte natuurvriend? Dan kan de boswachter van De Groote Peel jouw hulp best gebruiken! Samen maak je een takkenwal, vang je waterdieren, richt je een eigen tentoonstellingskar in en help je nog veel meer. Een ruige tocht voor stoere jongens en meiden, inclusief boswachtersdiploma.

Beschikbaar van maart t/m oktober 

Petronella Peelhekstocht

6 t/m 9 jaar – 1,5 uur

Wil jij een echte natuurheks worden, gan dan bij Petronella Peelheks in de leer. Petronella zorgt goed voor de natuur. Ze wil haar liefde voor de natuur graag aan jou overbrengen. Daarom is ze een cursus Peelheks gestart. Samen ga je waterdieren scheppen, kleine diertjes zoeken en bekijken, een natuurkunstwerk maken en veel meer.

Beschikbaar van maart tot en met oktober

Mossige Moerasexpeditie

7 t/m 9 jaar – 2/2,5 uur

De Peel was vroeger een gevaarlijk gebied. Er gaan zelfs verhalen dat er echte reuzen rondzwierven! Bij buitencentrum De Pelen van Staatsbosbeheer is een oude Peelkaart gevonden met bijzondere informatie. Ga je mee op pad? Samen met de gids volg je de aanwijzingen. Een avontuurlijke (en gelukkig veilige) route, inclusief landkaartdiploma.

Hele jaar beschikbaar

Het Verloren Medaillon

9 t/m 12 jaar – 3/3,5 uur

Heel, heel lang geleden leefden er al mensen in de Peel. In de buurt van buitencentrum De Pelen van Staatsbosbeheer zijn in de loop van de jaren bijzondere vondsten gedaan. Bijvoorbeeld een gouden helm en een medaillon uit de tijd van de Romeinen. Kom terug in de tijd en treed samen met de gids in de voetsporen van de Romeinen. Samen ga je op zoek naar het medaillon. Want wat betekent zo’n medaillon eigenlijk…

Hele jaar beschikbaar 

Staatsbosbeheer

Reserveren kan via het buitencentrum De Pelen, tel. 0495-641 497 of e-mail: depelen@staatsbosbeheer.nl. Meer info: www.buitencentra.nl

Op al door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca. Deze worden op verzoek kosteloos toegezonden.
De UHV zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruikt maakt.

Kinderfeestje

In samenwerking met buitencentrum De Pelen bieden wij kinderfeestjes aan voor groepen vanaf 7 kinderen. Leuke activiteiten en smullen van onze pannenkoeken!

De Peel & meer

Ontdek de Groote Peel met een gids, heerlijk lunchen bij De Dorpsherg en ontdek het Limburgse openluchtmuseum Eynderhoof waar u terug gaat in het jaar 1900.

Spelen & meer

Oud-Hollandse houten spelen, Tafelgolf, Piratenspelen en Karaoke. Uiteraard te combineren met lunch en/of diner.

Onze service

  • Speelruimte binnen

  • Afhaalpannenkoeken

  • Kinderfeestje

  • Betaling met Pin
  • Gratis Wifi

  • Betaling met Dinercheque en VVV bon

  • Gratis parkeren

  • Kinderen tot 12 jaar gratis verrassing

  • Mindervalide toilet

Enkele keren per jaren serveren wij in de bijzondere omgeving van onze Piraterij een groot dinerbuffet voor jong en oud. U kunt dan onbeperkt komen genieten van de vele voor-, hoofd-, en nagerechten zoals u ze ook op onze menukaart aantreft. Kinderen kunnen volop spelen in het Piratenhol. Informeer naar de data!