Het heeft twee jaar geduurd, maar het was het wachten meer dan waard. De nieuwe Peelboerderij is klaar en hij is prachtig. Modern. Zonder dat de authentieke bouwstijl verloren is gegaan. Uitnodigend. Zodat zowel de zakelijke klant als de weekendgast er zich thuis zal voelen. Gedeputeerde Hubert Mackus en andere genodigden waren dinsdagmiddag speciaal voor de gelegenheid naar Ospel gekomen om alle genodigden toe te spreken.

De Peelboerderij

De Peelboerderij in Ospel is grondig verbouwd en heeft een prachtig glazen dak. Coen van der Zanden van restaurant de Dorpsherberg neemt de catering voor zijn rekening. Marijke Vaes, manager van het buitencentrum De Pelen, vertelt vol enthousiasme over het initiatief waar ze al jaren aan werken. “Met deze extra dependance krijgen we er een prachtige ruimte voor vergaderingen, lezingen, trouwerijen of zelfs uitvaarten bij. Het is een prachtige plek om luxe te vergaderen met duurzame en biologische streekgebonden producten die passen binnen het concept Buitengewoon Lekker van Staatsbosbeheer.”

De Peelboerderij ligt midden in de natuur van Nationaal Park De Groote Peel. Een vergaderruimte op loopafstand van Buitencentrum De Pelen. De unieke ligging maakt het een heerlijke plek om te vergaderen. Bijzonder is het glazen dak dat zowel overdag als ’s avonds een unieke sfeer creëert. De Peelboerderij is gedurende het hele jaar doordeweeks beschikbaar voor vergaderingen of bijeenkomsten en exclusief te huren, m.u.v. de schoolvakanties. Dan kun je er net als in het weekend terecht voor een hapje of drankje voor of na je wandeling.

Tekst / Foto’s: Nederweert24