De Dorpsherberg

Pannenkoekhuis, restaurant en partijencentrum

De Dorpsherberg biedt u een uitgebreide keuze uit vele ambachtelijk gebakken pannenkoeken, vlees- en visgerechten. In onze keuken werken we graag met streekproducten uit Ospel en omgeving. Hierbij schenken wij een selectie van bijzondere bieren, wijnen en gedistilleerde dranken.

Maak kennis met de vele mogelijkheden die De Dorpsherberg te bieden heeft. Denk hierbij aan onze uitgebreide menukaart, informatie over het Piraterijbuffet en een overzicht van de vele arrangementen voor kleine en grote gezelschappen.

Al onze pannenkoeken kunt u afhalen om thuis van te genieten, als ook de knoflook- en cocktailsaus, kruidenboter, appeltaart, Pongelesop en de beroemde tomatensoep. Op zoek naar een leuk cadeau? Wij bieden diverse bierpakketten, meerdere kruidenlikeuren en natuurlijk de Dorpsherberg cadeaubon.

Enkele keren per jaren serveren wij in de bijzondere omgeving van onze Piraterij een groot dinerbuffet voor jong en oud. U kunt dan onbeperkt komen genieten van de vele voor-, hoofd-, en nagerechten zoals u ze ook op onze menukaart aantreft. Kinderen kunnen volop spelen in het Piratenhol. Informeer naar de data!

Voor kleine en grote gezelschappen heeft De Dorpsherberg in haar sfeervolle zalen vele mogelijkheden op het gebied van diners, koude en warme buffetten, creatief tafelen, bruiloften en themafeesten tot 400 personen.

Het heerlijke van de Peel is pas compleet met een bezoek aan De Dorpsherberg!

Pannenkoeken

De heerlijkste pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken. Ook voor af te halen!

Restaurant

Vlees-, vis- en (h)eerlijke streekproducten met aandacht voor ‘t seizoen.

Piraterij

In ‘n avontuurlijke omgeving onbeperkt genieten van een groots dinerbuffet.

Arrangementen

Feesten en partijen op maat in sfeervolle zalen voor kleine en grote gezelschappen.

Geschiedenis

De Dorpsherberg sinds 1985

Op 18 december 1985 opende wij onze deuren als zijnde hét ‘Pannenkoekenhuis’ in het centrum van Ospel. Jaren daarna zijn wij verhuisd naar het buitengebied aan de rand van de Peel waar het zich ontplooide tot Pannenkoekenhuis – Restaurant en Partijencentrum De Dorpsherberg.

Onze service

  • Speelruimte binnen

  • Afhaalpannenkoeken

  • Kinderfeestje

  • Betaling met Pin
  • Gratis Wifi

  • Betaling met Dinercheque en VVV bon

  • Gratis parkeren

  • Kinderen tot 12 jaar gratis verrassing

  • Mindervalide toilet

Enkele keren per jaren serveren wij in de bijzondere omgeving van onze Piraterij een groot dinerbuffet voor jong en oud. U kunt dan onbeperkt komen genieten van de vele voor-, hoofd-, en nagerechten zoals u ze ook op onze menukaart aantreft. Kinderen kunnen volop spelen in het Piratenhol. Informeer naar de data!

Nieuws